HealthSpark

Share




Co mohu říci. Myslím, že jsou nejlepší. Jejich produkty jsem si zamilovala asi před třemi lety a od té doby jsem jim zůstala věrná – až na výjimky.

Co je to za společnost?

Health Spark je anglická společnost. Působila především na britském trhu, i když její doplňky byly k dispozici i v některých polských obchodech (více o tom za chvíli).

Vytvářejí tyto doplňky od začátku, mají různé receptury: jednoduché i kombinované. Dokonale splňují potřeby lidí, jako jsem já – kteří oceňují suplementační inovace (dietní, vědecké atd.) a dokonalost v akci.

Nejdůležitější z pohledu zákazníka je, že Health Spark funguje na základě GMP (doplňkové výrobní standardy, velmi důležité, protože zaručují vysokou kvalitu).

Pro polského zákazníka může být důležité, že firma už nějakou dobu prodává po celém světě. Přímo u nich můžete nakupovat, i když žijete v Polsku.

Healthsparklogo

Mají všechno nebo skoro všechno

Chodím tam pravidelně a sleduji nejnovější zprávy. Samozřejmě je nemožné je všechny vyzkoušet. Neustále kupuji 5-HTP, koenzym Q10 (velmi důležitý doplněk) a čas od času nějaké další skvělé produkty.

Najdete tam vše od hubnoucích přípravků (top jako acai bobule, malinové ketony atd.) přes doplňky stravy podporující zdraví a krásu (5HTP, kolagen, koenzym, vitamíny a minerály) až po přípravky pomáhající při léčbě erekce či potence. problémy. Mají i zajímavou, i když extrémně drahou (proto jsem je nezkoušela) kosmetiku.

Ceny doplňků jsou přátelské k polským peněženkám a doprava je zdarma – do celého světa.

Objednání a odeslání v obchodě Health Spark

Musíte si poradit s angličtinou, protože polská verze webu je velmi špatná, ale hlavně ceny (pokud kliknete na naši vlajku) jsou uvedeny v polských zlotých. Platíte kartou. Potvrzení obdržíte okamžitě a zásilka obvykle dorazí do 4-5 dnů, i když Health Spark si vyhrazuje, že to může trvat o něco déle. Pravděpodobně a možná – záležitost provozu polské (a možná i britské) pošty.

Bojíte se zahraničních nákupů?

Několik doplňků Health Spark je k dispozici v obchodě Vitalab.pl, kde jsem je také koupil. Perfektní zákaznický servis atd. – to vše máte od nich zajištěno. Bohužel je zatím výběr dost omezený, ale když jsem se nedávno ptal na produkty Health Spark, bylo mi řečeno, že nabídku brzy rozšíří. Doufám, že ano, protože se jedná o opravdu hodnotné produkty.

Aktualizace: Health Spark již nějakou dobu své produkty přímo neprodává, zaměřuje se na tvorbu značek doplňků na zakázku, tzv. vlastní značky obchodů.

Viz také: O doplňcích Olimp.