Skinception Rosacea – dobrý krém na růžovku!

Share




Rosacea není při správné péči tak nebezpečná. Jedna z nejlepších dermokosmetik pro lidi s tímto typem akné je krém od Skinception – Skinception Rosacea – opravdu dobrý krém na růžovku. Tento krém zmírňuje většinu (nebo dokonce všechny) nepříjemné projevy akné. Pokud máte zájem, přečtěte si prosím celou poznámku níže.

Lidé s kožními problémy by si měli pečlivě vybírat produkty péče a make-upu. Rosacea není vada, která by mohla být výjimkou. Bah! Dokonce se zdá, že tento stav vyžaduje zvláštní pozornost, protože správná péče a tkz hygiena života (omezení stresu, konzumace některých potravin apod.) může zabránit vzniku akné a je také jednou ze základních podmínek léčby. K vyléčení rosacey by měl pacient úzce spolupracovat s lékařem a bez určitého úsilí ze strany pacienta to jistě nepůjde, jak pokaždé zdůrazňují dobří, angažovaní a znalí dermatologové.

Dobrý krém na růžovku – charakteristika

Dnes vám chci představit krém, který skvěle zklidňuje akné a hlavně podporuje normální léčbu. Vedle Revitol Rosacea (kterou jsem používal dříve) poskytuje Skinception Rosacea pokožce největší úlevu. Velmi vysokou účinnost Revitolu je těžké upřít, ale cena tohoto produktu může odradit, zatímco Skinception Rosacea má cenu srovnatelnou s kosmetikou střední cenové kategorie.

Vzhledem k poměru množství/cena/kvalita by se kosmetika měla zařadit mezi nejvíce doporučované produkty, ale pojďme k věci. Jak to funguje, protože akce je nejdůležitější.

Skinception Rosacea akceskinception rosacea zdravé

Krém byl tak pečlivě složen, že si poradí nejen s příznaky spojenými s rosaceou, ale také pleť chrání, vyživuje a posiluje, díky čemuž pleť znovu získává jas a svěžest.

Mezi základní výhody krému patří:

  • protizánětlivý účinekzabraňuje tak tvorbě kožních vyrážek a zároveň snižuje i velmi intenzivní a přetrvávající erytém,
  • antibakteriální účinekkterý zesiluje účinek proti pupínkům, aniž by vedl k hromadění bakterií na pokožce, které „mít rády“ aknózní pleť a tento stav pouze zhoršují,
  • antiseboroický účinek umožňující eliminaci jednoho z jevů, které stojí u zdroje akné, protože jak víme, u této formy akné časem dochází k nadprodukci kožního mazu, což navíc komplikuje léčbu tohoto onemocnění,
  • posilující účinek na všech vrstvách pokožky tím, že poskytuje naší vnější vrstvě stimulaci pro tvorbu kolagenu, a kolagen (o kterém málokdo ví) může být mimořádně užitečný při léčbě jakékoli formy akné, u lidí s růžovkou dokonce nabývá na významu díky na to, že v oblasti po třicítce a později je kůže již velmi oslabená nedostatkem kolagenu, dva – protože samotná rosacea také podporuje úbytek tohoto proteinu, čímž kůže ochabuje dvojnásobně.

Co tedy můžete očekávat?

Především snížení zarudnutí, tedy vymizení nebo výrazné snížení erytému na všech kritických místech. Po nějaké době by měly zmizet i rozšířené cévy. Pokožka získá zpět svou přirozenou barvu. Pupínky také zmizí. Krém navíc posílí pokožku a působí mírně proti vráskám díky doplnění hladiny kolagenu. Můžete také očekávat redukci podrážděných očí. Jedním slovem samé výhody. Nejdůležitější výhodou krému je však to, že FUNGUJE.

Více informací o krému, ceně, složení a akci najdete na >>> TÉTO STRÁNCE.