Laserová terapie plešatosti – Vivicomb, vyplatí se koupit?

Share




Pokud se někdo zajímá o zdravotní problematiku, jistě zaznamenal výraznou změnu, která v medicíně postupně nastává. Na trhu se objevují další a další zařízení, která jsou určena ke zlepšení zdraví v rámci individuálního domácího použití.

Nejedná se pouze o posilovací stroje nebo aerobní cvičební zařízení, jako jsou stacionární kola, běžecké pásy nebo eliptické trenažéry, ale o specializované terapeutické přístroje. Jsou určeny lidem, kteří bojují s chronickými nemocemi.

Jedná se o zařízení, jako jsou lampy Sollux nebo zařízení Vivicomb a mnoho dalších.

Čas se počítá!

Když jsme nemocní, čas se pro nás počítá. Každý se chce co nejrychleji uzdravit. Často i přes chronické onemocnění musíte vést normální život, chodit do práce, nakupovat a starat se o rodinu. Je také dobré se čas od času sejít s přáteli. Léčba také zabere hodně času. Je-li vyžadováno pravidelné ošetření, obvykle naruší celý život. Nemluvě o dlouhých měsících čekání a několikahodinových frontách na ošetření hrazené Národním zdravotním fondem. I soukromá ošetření vyžadují cestování a zohlednění otevírací doby v daném zařízení.

Není proto divu, že i lékaři podporují zavádění terapeutických přístrojů do soukromých domácností. Expozice s lampou Sollux nebo sezení s laserovým hřebenem Vivicomb trvá pouze 15 minut denně. Sníží se také míra stresu spojená s dojížděním do léčby a jak víme, odstranění stresu je docela důležitým faktorem přispívajícím k uzdravení.

Vivicomb – dobrý příklad

O použití lamp Sollux a výhodách s nimi spojených bylo napsáno mnoho. Proto zde představím u nás o něco méně známý přístroj – Vivicomb. Tento sofistikovaný laserový hřeben se používá pro léčba vypadávání vlasů. Je to alternativa k farmakoterapii, která je zdraví nebezpečná. V případě Vivicomb, nebyly zaznamenány žádné vedlejší účinky. V USA bylo zařízení uznáno jako účinný prostředek prevence ztráta vlasů. Vládní agentura Food and Drug Administration je zařadila do svého registru účinných metod léčby plešatosti.

Vše, co potřebujete věnovat terapii, je 15 minut denně. Podle návodu zvolíte vhodnou intenzitu záření a po pár měsících je vidět výrazné zlepšení. Během terapie je samozřejmě dobré pravidelně konzultovat dermatologa.

Stejně jako ostatní zařízení tohoto typu není Vivicomb (na plešatost) levným produktem. Alespoň se to tak může na první pohled zdát. Pokud však vezmete v úvahu jeho účinnost a možnost používání po dobu 15 let, vypadá to jinak. V soukromých domech se stále častěji objevují lampy s léčivým světlem. Pravděpodobně brzy vedle nich uvidíte také stále oblíbenější Vivicomb.