Sesa olej pro vypadávání a posílení vlasů

Share




Sesa olej je především exotický. V tomto produktu najdete výtažky z ajurvédských bylin. Naším způsobem, nebo jinak řečeno, jsou rostliny používané v indické medicíně (zajímavé je, že operace je jediná netradiční). Navíc obsahuje oleje a mléčné bílkoviny.

Broskvový olej je již léta uznáván jako stimulátor růstu vlasů. Citron zase, jelikož je bohatý na vitamín C, má čistit pokožku od lupů.

Olej pomáhá zbavit se všech plísňových infekcí a navíc chrání před jejich opakováním. Má také odstranit lupy.

Samozřejmě nejdůležitějším účinkem přípravku je zabránění vypadávání vlasů a stimulace krevního oběhu.

Užívání samotného přípravku je vlastně dětská hra.

Sesa olej – použití

Nejprve si umyjte vlasy jakýmkoli šamponem. Po umytí hlavu jemně osušte (je dost důležité nepoškodit strukturu vlasů silným třením ručníkem). Poté jednoduše aplikujeme Sesa do vlasů a konečky prstů masírujeme pokožku hlavy. Celá aktivita by měla trvat asi 20 minut a samotný olej se nanáší v závislosti na jedné věci. Když ho pokožka přestane vstřebávat, měli byste přestat. Nakonec můžete olej nanést na konečky vlasů. Neoplachujeme, ale necháme na hlavě celou noc. Ráno si vlasy jednoduše umyjeme. Nejlepších výsledků dosáhnete při používání Sesa 2-3x týdně. Tento olej můžete použít i před mytím vlasů (nejlépe nechat 2 hodiny). V tomto případě se však vyplatí používat preparát o něco častěji. Zajímavé je, že výrobci přípravku ujišťují, že je určen pro všechny typy vlasů.

Kompletní recenzi oleje najdete v TENTO BLOG. Doporučuji, autor k tomu přistoupil velmi poctivě.