4 nejlepší tablety serrapeptázy

Share




Serrapeptáza mě zaujala při léčbě nemocných dutin (píšu o ní zde). Letos se mi to stalo znovu a vrátil jsem se k serrapeptase, a protože jsem dosud v žádném obchodě serapeptázu, kterou jsem používal, nenašel, musel jsem ji trochu hledat. Tak jsem se sem tam rozhlédl a vybral ty nejlepší tablety se serrapeptázou. Koupil jsem si jeden z nich. Mimochodem, rozhodl jsem se popsat své postřehy a hodnocení dostupných doplňků.

Co je serrapeptáza?

Jako úvod možná krátké vysvětlení toho, co je serrapeptáza a jaké má vlastnosti, protože o ní možná úplně nevíte. Pokusím se to napsat stručně a k věci.

CCA. Serrapeptáza je enzym produkovaný bource morušového. Odtud se získává. A jakkoli se to může zdát zvláštní, je štěstí, že byl objeven a začal se balit do doplňků.

Štěstí pro mě, protože bez něj bych měl velký problém s dutinami.

Serrapeptázu používají nejčastěji Japonci, ale jistou skupinu příznivců už má i u nás. I Roberta kdysi přesvědčila dost bolestivá artritida kolena.

Jaké jsou vlastnosti serrapeptázy?

Ve zkratce: protizánětlivé a analgetické. V tomto oboru to funguje opravdu perfektně, jak jsem to na sobě mnohokrát vyzkoušel. To pomáhá nejen na dutiny (tea tree oil a propolis jsou v mé výbavě nutností), ale i na bolesti kloubů, v krku a brala jsem ho i na bolesti zápěstí (podezření na vyvíjející se isthmus).

To jsou v podstatě všechna hlavní použití serrapeptázy. Oh, zapomněl jsem – také to zřejmě pomáhá tlaková bolest hlavyale tuto akci jsem nezkontroloval.

Nejlepší serrapeptázové tablety – kritéria

Zde jsem se řídil především dávkou serrapeptázy obsaženou v doplňcích. Další na řadě byly názory a cena přípravků.

Dávka je důležitá, protože nejnižší doporučená hodnota zdravotních přínosů je přibližně 20 000 jednotek. Užívání malých dávek je však značně problematické, protože nejlepšího terapeutického účinku je dosaženo při vyšších koncentracích. Začal jsem s 80 000 Jednotky a chtěla jsem u toho zůstat, protože mi pomáhaly takové prášky.

Č. 1 Serrapeptase Forest Vitamin

Zjistil jsem, že je nejlepší, protože obsahuje 80 000 IU, což je dostatečná dávka. Balení navíc obsahuje 100 tablet, které dlouho vydrží a nezůstanou (se suplementací serrapeptázy by se to nemělo přehánět, je potřeba dělat pauzy) a nemám rád, když se nepoužité doplňky zamotávají můj šuplík.

další výhodou je poměr cena/kvalita/množství. Cena je přibližně 55 PLN za 100 tablet.

Dostupnost, cenu a další parametry si můžete ověřit >>> zde na CENEO.

No. 2 Serrapeptase Nature Aid

Je to také stejná dávka. A v tomto případě nám výrobce poskytuje serrapeptázu v tabletách. Balení obsahuje 90 tablet a stojí více než jeho předchůdce, přibližně 79 PLN.

A to je vlastně důvod, proč jsem serrapeptázu považoval za druhý nejlepší produkt. I když se vlastně všechny nejdůležitější parametry blíží jedničce

Mírně se liší i balení (omlouvám se, že nepřikládám obrázky jednotlivých produktů, ale ve WordPressu se něco změnilo a zatím to neumím).

Dostupnost, cenu a další parametry si můžete >>> ověřit zde na CENEO.

č. 3 Serrapeptázová veganita

Zde máme jinou formu doplňku. Serrapeptáza je totiž enkapsulovaná. Kapsle jsou veganské, takže si myslím, že mnoho lidí bude s tímto faktem spokojeno.

Poměr cena/množství je však v tomto případě nejhorší, protože za 60 kapslí musíte zaplatit přes 80 PLN.

Přesto produkt rozhodně stojí za vaši pozornost.

Cena, dostupnost a další parametry >>> zkontrolujte zde na CENEO.

č. 4 Serrapeptase Oxford Vitality

V tomto případě cena/množství je nejlepší, protože za 500 tablet platíme cca 150 PLN.

Přesně tak – a v tom spočívá problém, protože kdo bude jíst tolik tablet serrapeptázy? Tohle je, dalo by se říct, rodinné balení. Myslím, že běžný uživatel by toho tolik nepotřeboval.

Ale pokud to potřebujete, jděte do toho a kupte si to, protože produkt je dobrý a suplementace je ve skutečnosti nejlevnější.

Ověřte si cenu, dostupnost a další parametry >>> zde na CENEO.

PS na fotce je jen hedvábí, protože jsem si myslela, že bourci nevypadají moc zajímavě.